Cégünkről

A Kft 1995-ben alakult meg, de már elődje az egyéni vállalkozás is építőipari kivitelezéssel és kereskedelemmel foglalkozott.

Az első években a MOL és ARAL Üzemanyagtöltő-állomások építésében vettünk részt, mint a kiszolgáló épületek ( Shop-ok ) kivitelezője. A megyében Soprontól Mosonmagyaróvárig közel 10 benzinkutat építettünk.

1999-ben mérlegelve azt, hogy Kapuváron 15 éve az ún. "barna-házak" átadása óta nem épült tömblakás, elsők között kezdtünk társasház építésbe a mostani Belső utcában, amit a részletes rendezési terv a későbbiekben igazi városmagnak kíván kialakítani. Ez az épület a régi OTP udvarában helyezkedik el, ahol 15 lakást és 5 üzlethelyiséget építettünk.

2001. nyarán másik 4 beruházóval közösen egy 35 lakásos lakó-és üzletház építésébe kezdtünk Kapuváron a Hanság-parkolóban. Ezen a területen korábban már történt próbálkozás társasház építésére, de az akkori Fő-tér Kft fizetőképes kereslet hiányában elállt az építéstől.
Hosszú időszakot átölelő probléma oldódott meg a város életében, amikor ez a beruházás befejeződött. Az épület 2003. tavaszán adtuk át, szép új nevet is kapott a képviselő-testülettől, most Eszterházy Pál sétánynak hívják.

2004-ben cégünk Csornán épített szintén társasházi lakásokat az OTP épületének tetőtér beépítésével.

2006. nyarán került átadásra a Deák Ferenc utcában egy 17 lakásból és 3 üzlethelyiségből álló lakó-üzletház.

2009-ben Kapuváron a Dr. Lumniczer Sándor utcában adtuk át a városközponthoz közel álló lakó-üzletházat.